Korjuunäytökset ja arvonnan voittaja

Kiitos kaikille näytös- tapahtumiimme osallistuneille. Säät olivat suosiolliset ja koneisiin pääsi tutustumaan hyvin. Pysy kuulolla myös tulevien tapahtumien suhteen. Makkaraa ja kahvetta on tarjolla myös jatkossa.

Tapahtumat ovat osa panostustamme palveluidemme jatkuvassa kehitystyössä. Jatkuvan kasvatuksen korjuun kehitys toivottavasti nousee useammankin tahon asialistalle tulevaisuudessa. Tulemme myös jatkossa esittelemään erityyppisiä ratkaisuja hoitaa metsää.

Esittelimme tapahtumassa yhdistelmäkouraa, millä puun katkaisu voidaan tehdä joko giljotiiniä tai sahaa käyttäen. Tällöin  leimikon päätyypistä poikkeavat kohdat eivät ole ongelma metsänhoidolle. Kun hakkuupäähän yhdistetään koneen puomiratkaisu, voidaan ensimmäinen katkaisu tehdä jopa 12m korkeudelta. Palvelumahdollisuutemme ovatkin aivan omalla tasollaan. Asiakkaanamme hyödyt kehityksen hedelmistä välittömästi. Tervetuloa asiakkaaksi!

Arvonnan voittaja. Fiskarsin X10 kirveellä hoituvat kesäiset pikkuhommat mukavasti. Arvoimme tapahtumassa lipukkeen täyttäneiden kesken kirvespalkinnon. Kirveen voitti Miia Laaksonen. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille.

Moipun yhdistelmäkoura. Erirakenteinen metsä voi kehitysvaiheineen olla hyvin monimuotoinen. Tällöin kyky toimia joustavasti on tärkeää. Olemme talven aikana järjestäneet myös tutkimuksen kouran toiminnasta.