Asiakkaanamme voit sertifioida metsäsi

Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus sertifioida metsäsi PEFC-sertifikaatilla. PEFC-sertifiointi on yleisin Suomessa käytössä oleva sertifiointijärjestelmä. Kun metsillä on sertifiointiasiat kunnossa, puukaupatkin järjestyvät paremmin.

Tarjoamme palveluita metsänomistajille myös FSC-sertifiointiin liittyen.

Keräämme tällä hetkellä kiinnostuneita liittymään FSC-sertifiointijärjestelmään Innoforin hallinnoiman ryhmän kautta. Tulemme tekemään kaikille kiinnostuneille tarjouksen ryhmäsertifioinnin ylläpidosta. Palvelumme toteutetaan siten, että omistajalla säilyy vapaus valita palveluntarjoajansa.

Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi meille sähköpostilla toimisto@innofor.fi

Sertifiointi edellyttää, että metsänhoito täyttää FSC:n asettamat vaatimukset. Lisätietoa metsäsi liittämisestä FSC-järjestelmään saat meiltä.

Puun markkinatilanteen ollessa huono FSC-sertifikaatinhaltijalla on keskimääräistä paremmat mahdollisuudet tehdä puukauppa.

Jatkuva kasvatus puukaupassa - puukaupan vaihe 3

FSC-sertifiointi. FSC-sertifioitujen tuotteiden vuosittainen kaupan arvo on kasvanut nopeasti kymmenen viime vuoden aikana ja se ylittää maailmanmarkkinoilla jo 15 miljardia euroa; järjestelmää suosivat mm. ympäristöjärjestöt ja kustantajat. FSC-sertifiointiin liittyvät kysymykset tarvitsevat usein asiaan perehtyneen näkemystä. Ota yhteyttä!

Forest Stewardship Council® (FSC). Riippumaton, taloudellista hyötyä tavoittelematon järjestö, joka on perustettu edistämään maailman metsien vastuuntuntoista käyttöä. Se on vapaaehtoinen metsästä peräisin olevien tuotteiden sertifiointijärjestelmä, jonka mukaan on sertifioitu yli 165 miljoonaa hehtaaria metsää 80 maassa.